Η Ευτυχία

Το εργαστήριο παραδοσιακών ζυμαρικών «Η Ευτυχία» είναι οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε το 2002  με έδρα τον Νέο Μυλότοπο του Δήμου Πέλλας.   Έως το 2006 η δυνατότητα παραγωγής μας ήταν 60 κιλά ημερησίως και ήμασταν εγκατεστημένοι σε χώρο 80 τμ.


Η αυξανόμενη ζήτηση των προϊόντων, μας ώθησε το 2006 σε μετεγκατάσταση σε ένα σύγχρονο εργαστήρι 250 τμ. 
Παράγουμε 22 διαφορετικά  προϊόντα ζυμαρικών όμως το μεγαλύτερο μέρος από τα 500 κιλά της ημερήσιας παραγωγής μας είναι τα παραδοσιακά : Τραχανάς γλυκός, τραχανάς ξινός, κους – κους και χυλοπίτες.    Οι σημερινές δυνατότητες παραγωγής μας μπορούν να φτάσουν έως τα 900 κιλά ημερησίως.

Παράγουμε τα προϊόντα με σιμιγδάλι, αυγά και γάλα  έχοντας από το 2009 το   σύστημα πιστοποίησης  International Foods Standard (IFS)

Η επιχείρησή μας είναι αμιγώς οικογενειακή με σεβασμό στην παράδοση και στην ποιότητα